Alle actuele aanbiedingen van Studio van der Goes.

We vinden het fijn om jou als klant regelmatig te laten profiteren van onze aanbiedingen. Als we speciale acties hebben, vind je ze hieronder. Mocht je geen actieaanbiedingen zien, dan kun je altijd het formulier voor gratis interieuradvies invullen. Uiteindelijk gaat het altijd om een goed advies en een voorstel, met een bijpassend bedrag onder de streep, waar je blij van wordt. En juist daar zijn we goed in en gaan we voor.

 

Wil je de meest recente acties als eerste ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

4e Luxaflex® Hor kado

Krijg de 4e Luxaflex® Hor kado bij Studio van der Goes! Houd insecten buiten en haal frisse licht naar binnen met een Luxaflex® Hor. Nu de 4e kado, vraag onze adviseurs naar de voorwaarden.

4e Luxaflex® Horizontale Jaloezie kado

Krijg de 4e Luxaflex® Horizontale Jaloezie kado bij Studio van der Goes! Geniet van het optimale thuisgevoel met de mooie én praktische horizontale jaloezieën van Luxaflex®. Je ontvangt nu de 4e kado, vraag onze adviseurs naar de voorwaarden.

4e Luxaflex® Houten Jaloezie kado

Krijg de 4e Luxaflex® Houten Jaloezie kado bij Studio van der Goes! Houten jaloezieën zijn een warme, elegante toevoeging aan je interieur. Ga voor zichtbaar mooie nerven van het FSC®-gecertificeerde hout, kies voor een strakke grijstint of trendy kleur. De collectie van Luxaflex® is verkrijgbaar in verschillende houttinten en breedtes én met diverse bedieningsmogelijkheden. Kom snel langs en profiteer van de 4e Houten Jaloezie kado. Vraag onze adviseurs naar de voorwaarden.

Persoonlijk interieuradvies op maat

Personal information
Vereist
Vereist
E-mail
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Other details
Vereist
Vereist
Vereist

Ik ga akkoord met het privacybeleid