De kleine dingen die het doen

Met woonaccessoires geef je je interieur sfeer, gezelligheid en karakter. Van spiegels tot klokken en van fotolijsten tot kussens, ontdek de veelzijdige collecties woondecoratie om jouw woning nét die finishing touch te geven. Bekijk onze moderne collectie en kies jouw favorieten!

Inspiratie woonaccessoires

Ontdek onze accessoires collectie

Ontdek onze accessoires collectie

Bekijk onze veelzijdige collecties woondecoratie om jouw woning een finishing touch te geven.

Al je favoriete merken

Bij Studio van der Goes vind je al je favoriete merken op het gebied van wonen.

Van bekende merken tot unieke designstukken.

Meer weten over onze accessoires?

Laat je adviseren!

Van je huis een thuis maken, een fijne plek creëren waar je na een drukke dag lekker tot rust komt. Niets is belangrijker voor je woongenot! Door je woning aan te kleden met accessoires maak je het persoonlijk, passend bij jouw identiteit, smaak en de tijd van het jaar. En het leuke aan woonaccessoires is dat je ze gemakkelijk kunt veranderen en per seizoen wisselen!

Ons uitgebreide accessoirescollectie bevat onder andere populaire merken als ZuiverDutchbone en Bodilson. Kom naar Studio van der Goes en laat je adviseren en inspireren over de meest geschikte woonaccessoires voor jouw woning.

Inspiratie

Ontdek de eindeloze mogelijkheden bij Studio van der Goes

We inspireren je graag met tips en trends. Door middel van blogs, vlogs en magazines, maar ook door je binnen te laten kijken bij klanten waar we hun thuis creëerden. Zij vertellen je alles de manier waarop wij tot hun persoonlijke stijl zijn gekomen. Ontdek de eindeloze mogelijkheden.