De muur als blikvanger

Wil je je saaie muur opfrissen? Trakteer je woning op een kleine make-over met verf of behang! Het voegt in een handomdraai warmte, sfeer en karakter toe aan elke ruimte. Onze interieuradviseurs adviseren je graag bij het maken van een persoonlijke keuze waar je echt blij van wordt!

Inspiratie behang en verf

Ontdek onze wand collectie

Ontdek onze wand collectie

Behang en verf geven een ruimte in een handomdraai meer sfeer en persoonlijkheid. Ontdek onze collecties!

Meer weten over onze collectie

Laat je adviseren

Hoe breng je één of meer wanden tot leven als eyecatcher van je interieur? Tegenwoordig heb je prachtige kleur- en behangsoorten met een elegante levendigheid of juist een subtiele matte uitstraling. Een kleurrijke muur of behang is de perfecte manier om de stijl en sfeer die je wilt creëren te benadrukken.

In ons interieuradvies houden wij altijd rekening met de combinatie van verf en behang. Door de kleuren vanaf de muur terug te laten komen in meubels en accessoires, verbind je de gehele ruimte met elkaar. En ben je dol op lichte kleuren en wit? We adviseren je graag over de verschillende tinten wit in verf en behang. Ook hiermee kun je een warm, comfortabel interieur inrichten!

Onze interieuradviseurs staan met plezier voor je klaar om je te adviseren welke buitenzonwering het beste bij jou past. Laat je van A tot Z ontzorgen; zo kun jij straks heerlijk genieten op je terras of balkon.

Inspiratie

Woon je in de regio Pijnacker, Nootdorp en Delft

Graag adviseren de interieuradviseurs van Studio van der Goes jou bij het maken van een persoonlijke keuze waar jij echt blij van wordt en bieden zij de zekerheid van de beste aankoop. Loop gewoon eens binnen bij ons in de winkel en laat je inspireren, of maak een afspraak zodat we samen alle tijd hebben voor een goed adviesgesprek.