Persoonlijkinterieuradviesop maat

Slogan logoDat is een goed idee!

Ik wil graag advies voor de

woonkamer
 • woonkamer
 • slaapkamer
 • badkamer
 • keuken
 • hal
 • werkkamer
 • zolder
 • serre
 • trap
 • hele woning

. En wil meer weten over

basisadvies
 • basisadvies
 • premiumadvies

.

We nemen op de eerstvolgende openingsdag contact met je op.

Interieuradvies van Studio van der Goes.

Hoe werkt het?

Het ultieme thuisgevoel

Wij verkopen geen producten, maar ideeën voor jouw persoonlijke thuisgevoel. De interieurkeuzes die je maakt bepalen de sfeer en de inrichting waarin jij je thuis voelt. Onze binnenhuisadviseurs weten hoe belangrijk dat is.

1

Wij nemen de tijd

We nemen graag de tijd voor je. Plan daarom een afspraak in met één van onze binnenhuisadviseurs zodat we al je vragen kunnen beantwoorden. Samen doorlopen we al je wensen en ideeën en komen tot een uitgebreid interieurplan.

2

Een luisterend oor

Een goed advies begint met de juiste vragen stellen. Heb je foto's, knipsels of stalen verzameld of een moodboard gemaakt van je huidige of droominterieur? Neem die dan gerust mee. Hiermee kunnen we gerichte keuzes maken voor jouw interieurplan.

3

Goede ideeën

De leukste adviezen zijn ideeën waar je nog niet aan had gedacht. Muur eruit, een ander type zonwering of een compleet nieuwe vloer. Iedere keuze kan bepalend voor je interieur. Het is daarom altijd een goed idee om interieuradvies in te winnen.<

4

We hebben 2 interieuradvies pakketten.

Basisadvies

Wil je de basis van jouw interieur bepalen, maar weet je niet precies wat bij jou en je huis past? Wij helpen je met een life-moodboard om de juiste keuzes te maken als het gaat om de stijl en kleuren van je ramen, vloeren en wanden. Het basisadvies is gratis en vormt een mooie basis voor de inrichting van jouw thuis.

Premiumadvies

Zit je vol goede interieurideeën, maar vind je het moeilijk om er één geheel van te maken? Wij helpen je. Samen doorlopen we al jouw wensen en ideeën en maken we er een thuis van waar jij je fijn voelt! Het premium-pakket is beschikbaar vanaf 495 euro. De daadwerkelijke kosten zijn afhankelijk van de woninggrootte en het aantal vertrekken. Koop je vervolgens voor minimaal 2.500 euro aan producten bij ons? Dan krijg je 50 procent van de advieskosten retour!

Handig om mee te nemen.

Kom goed voorbereid naar het interieuradvies gesprek. Wat neem je mee?

Kom goed voorbereid naar het interieuradvies gesprek. Wat neem je mee?

Foto’s van je nieuwe woning, van de meubelen die je mee wilt nemen naar je nieuwe woning en van interieurstijlen die je mooi (of juist niet mooi) vindt. Maar ook plattegronden van de verschillende vertrekken in huis en stofstalen van kussens of meubelen. Allemaal handige items om mee te nemen naar het interieuradviesgesprek, zodat we op een doelgerichte manier een prachtig en passend interieurplan voor jou kunnen ontwikkelen.

Slim wonen!

Je wilt méér uit je huis halen. Dat kan. Door energie te besparen, te investeren in duurzame oplossingen, slimme technologieën in huis te halen of door het inschakelen van vakmensen. Want hoe beter je nadenkt over de toekomst, hoe meer tijd en geld je bespaart. Wij helpen je om het maximale uit je huis te halen. Slim wonen, dat is een goed idee!

Laat je inspireren via ons Style magazine én in onze winkel!

bekijk het magazine openingstijden

Binnenkijkers.

Zoek je inspiratie voor jouw (nieuwe) interieur? Of benieuwd hoe jouw Binnenhuisadviseur kan helpen met de inrichting van je huis? Bekijk dan een van de binnenkijkers!

Woon je in de regio Pijnacker, Nootdorp en Delft? Dan is Studio van der Goes jouw binnenhuisadviseur voor een persoonlijk interieuradvies.

Graag adviseren de interieuradviseurs van Studio van der Goes jou bij het maken van een persoonlijke keuze waar jij echt blij van wordt en bieden zij je de zekerheid van de beste koop. Loop gewoon eens binnen in onze winkel en laat je inspireren, of maak een afspraak zodat we samen alle tijd hebben voor een goed (advies)gesprek.