blogs
2 december, 2021

Sfeervol energie besparen met Luxaflex® Duette® Shades

Sfeervol energie besparen met Luxaflex® Duette® Shades


Het is je vast niet ontgaan, de kranten staan er vol van. De energieprijzen gaan omhoog en dit heeft gevolgen voor je energierekening. We gaan massaal korter douchen, zetten de kachel een paar graden kouder dan normaal en proberen we zo min mogelijk lampen te gebruiken. Alles om die rekening zo laag mogelijk te houden. Maar wist je dat ramen maar liefst zorgen voor 50% warmteverlies? Met de juiste raamdecoratie kun je heel wat stookkosten besparen. In deze blog vertellen we je meer over de sfeervolle maar energiebesparende gordijnen van Luxaflex®.

DS_2115.jpg

 

Bespaar energie met goede raambekleding

Raambekleding zorgt tegenwoordig niet alleen voor sfeer. Met het oog op een duurzame leefomgeving ontwikkelt Luxaflex® energiebesparende producten. Door de juiste raambekleding aan te brengen hoeft de verwarming minder hard te werken. Zo heeft Luxaflex® de Duette® Shades in het leven geroepen. Dankzij de unieke honingraatstructuur zorgen Duettes® in de winter voor extra warmte en in de zomer voor verkoeling waardoor ze bijzonder energiebesparend zijn! Minder stoken is financieel voordelig en beperkt zo ook de uitstoot van de C02. Hierdoor maak je voor jouw gezin en het milieu een verantwoorde keuze.
 

DS_2046.jpg


Een lage rekening met de energiezuinige Luxaflex® Duette® Shades

Zeker tijdens de koude maanden willen we zo veel mogelijk warmte in huis houden. Veel woningen zijn inmiddels voorzien van dubbel glas. Maar woon je in een pand met enkelglas?

Dan kun je het beste gaan voor Luxaflex® Duette® Shades en dubbele Plissé gordijnen. Deze behoren tot de succesvolste raambekleding op de markt en maken woningen al meer dan 30 jaar energiezuinig en stijlvol. Wil je graag voor de maximale isolatie? Combineer de Duette® Shades dan met gevoerde gordijnen. Met name de zwaardere voeringstoffen leveren een directe energiewinst op. Wil je meer weten over gevoerde gordijnen? Lees dan onze blog over winterwarme gordijnen.

Tip! Doe ’s avonds en ’s nachts de raamdecoratie dicht. Let er wel op dat je de raamdecoratie niet voor de verwarming hangt, dan gaat er veel warmte verloren.

 

DS_2018.jpg

 

Dankzij de verschillende opties in transparantie, kleuren en materialen is er voor elke interieurstijl een passend advies. Kom onze stoffen, dessins en verschillende bedieningsmogelijkheden ervaren. We verwelkomen je graag in onze winkel voor inspiratie. Samen kijken we naar jouw wensen en onze Luxaflex® experts adviseren we je graag over de Duette® Shades.