blogs
28 januari, 2021

Inspiratie: de meest gelezen blogs van 2020

Inspiratie: de meest gelezen blogs van 2020


Veel mensen kozen dit jaar voor een kleine of grote renovatie in huis. Uit praktische overwegingen nu we veel thuis zijn, of omdat het interieur nu toch echt een update kan gebruiken. Inspiratie opdoen in onze winkel of online verveelt in ieder geval nooit. De meest gelezen onderwerpen van 2020 zetten we voor je op een rijtje.

Een fijn huis is belangrijker dan ooit. Onze stylisten hebben in 2020 enorm veel mensen geholpen bij hu droomwensen, groot en klein. Met een persoonlijk interieuradvies of project is een fijn, gezellig thuis gecreëerd. De zoektocht begint vaak bij inspiratie opdoen. Via social media als Pinterest, woonbladen, ons lookbookkennisbank of inspiratieblog bijvoorbeeld. heb je niet alle blogs gelezen? We benoemen de meest gelezen blogs van 2020 nog eens.

Trendkleuren voor 2020

Vaak beginnen woonideeën bij woon- en kleurentrends. Woonbeurzen en kleurenexperts bepalen wat de nieuwste trends worden en veel collecties passen zich hierop aan. Niet gek dat de meest gelezen blogs gaan over de trendkleuren van 2020 én 2021. Voor 2020 was dit het frisse en rustige kleurenpalet Tranquil Dawn, en in 2021 gaan we eveneens voor een rustige, nu aardse kleur Brave Ground.

Alles over gordijnen

Met mooie gordijnen maak je direct een stijlstatement in huis. Vanwege hun opvallende aanwezigheid zijn gordijnen erg sfeerbepalend. We verwachten dat daarom blogs over gordijnen zo goed worden gelezen. Het ene gordijn is namelijk het andere niet. De stof, maar ook de confectie en de lengte van de gordijnen maken het verschil. Wil je een goede keuze maken, vraag dan raad aan één van onze stylisten.

Populaire vloeren

Veel mensen gingen dit jaar voor een nieuwe vloer. PVC is ongekend populair, maar ook Marmoleum en Novilon zijn als strakke, comfortabele en duurzame vloeren praktische opties. Alle drie vuilbestendig en geschikt voor intensief gebruik. De blogs over deze drie vloeren en vooral de vergelijking ertussen werden gretig gelezen. 

Veelzijdig tapijt

Met een vloerkleed breng je extra persoonlijkheid in je interieur. Het accentueert een bepaalde hoek en brengt meubels bijeens. Bovendien zorgt het voor een knusse en gezellige sfeer, net wat we nodig hebben! Vloerkleden zijn er in allerlei soorten en maten, zelfs in organische vormen! De vraag hoe je een vloerkleed het beste kunt neerleggen blijft één van de meest gelezen blogs. Heb je daar meer vragen over? Onze stylisten helpen je graag.

Voor persoonlijk advies en het aanpakken van jouw interieur kun je nog steeds terecht bij Studio van der Goes. Bel ons of boek een bezoek bij je thuis voor een interieuradvies aan huis. Ook – en juist - nu.