blogs
28 januari, 2021

Een Smart Home met Luxaflex® Powerview®

Een Smart Home met Luxaflex® Powerview®


Je gordijnen openen en sluiten vanuit je bed of luie stoel? Met de slimme Luxaflex® PowerView® bediening kan het. Ervaar de perfecte lichtinval en het dagelijkse gemak van PowerView® met één druk op de knop. We vertellen je in deze blog meer over het comfort van een slim huis met automatische PowerView® bediening.

Met PowerView® van Luxaflex® pas je raamdecoratie automatisch aan naar jouw wensen. Stel je voor dat op elk moment van de dag steeds de perfecte sfeer gecreëerd wordt. Je hoeft PowerView® alleen maar te programmeren zodat het automatisch te werk gaat. Dit doe je bijvoorbeeld met je smartphone of tablet of door gebruik te maken van de PowerView® app.

PowerView® onthoudt je voorkeuren

Het PowerView® systeem is volledig vooraf programmeerbaar en bedient alle PowerView® gemotoriseerde raamdecoratie in je huis. Van één enkel raam tot in het hele huis. Zo kun je jouw gordijnen automatisch om 7.30 uur openen en bij bedtijd weer dichtdoen zonder er zelf een hand naar uit te steken. Met de programmeerfunctie maak je bovendien eenvoudig gepersonaliseerde scènes aan. Koppel het automatisch openen van de raamdecoratie bijvoorbeeld aan de zonsopkomst. Een heerlijk begin van je dag!

Bedien PowerView® zoals jij dat wil

Met de PowerView® Pebble® remote of de wandhouder, kun je je raamdecoratie met een druk op de knop bedienen. Voor optimaal gemak kies je de PowerView® Hub. Deze onthoudt je voorkeuren en biedt via de app onder meer scènes waardoor raamdecoratie met je meebeweegt. Het is bovendien mogelijk de Hub te koppelen met andere Smart Home systemen.

 

De voordelen van PowerView®:

Bediening: gemotoriseerd systeem met verschillende bedieningsmogelijkheden: wandcontroller, remote, smartphone of tablet.
Slim: PowerView® Automation is aan te sluiten op verschillende Smart Home systemen, bijvoorbeeld Google Assistant, Apple Homekit, en Amazon Alexa.
Persoonlijke voorkeurinstellingen en flexibel: automatische aansturing afhankelijk van eigen wensen en gedrag.
Installatie: batterijvoeding, dus geen draden trekken.
Veiligheid: voorkom koordbediening en daarmee gevaarlijke situaties voor kinderen.
Inbraakpreventieve werking: bij afwezigheid kan bewoning gesimuleerd worden.
Op maat: volledig afgestemd op Luxaflex® producten en gebruikerseisen, wij kunnen alles verzorgen.
Elegant: de Pebble® afstandsbedingen zijn te verkrijgen in zeven verschillende kleuren en zijn door hun eigentijdse vormgeving passend in elk interieur. Bovendien hoor je de bediening niet.
Toepasbaar op veel raamdecoratie: PowerView® aangestuurde producten zijn Luxaflex® Rolgordijnen, Plissé Shades, Duette® Shades, Silhouette® Shades, Twist® Rolgordijnen, Vouwgordijnen , Houten Jaloezieën, Horizontale Jaloezieën (16 en 25 mm), Verticale Jaloezieën en Gordijnen.

Actie! PowerView® nu extra voordelig

Van 1 november tot en met 31 december ontvang je bij aankoop van 3 PowerView® aangestuurde producten een Hub Kit t.w.v. € 240,- cadeau. Bij aankoop van 2 producten ontvang je een remote kit t.w.v. € 75,- gratis. Kom langs bij Studio van der Goes en profiteer van deze actie! Wil je meer informatie over het gemak van PowerView® en de werking? We kunnen je uitgebreid informeren over de mogelijkheden. Kom langs of maak een afspraak met één van onze binnenhuisadviseurs.