Dutchbone in de regio Pijnacker, Nootdorp en Delft

De designmeubels van Dutchbone bij Studio van der Goes

Van der Goes is de erkende interieurspecialist voor Dutchbone designmeubels voor de regio Pijnacker, Nootdorp en Delft. Studio van der Goes biedt dan ook niet alleen de meest uitgebreide collecties en presentatie van Dutchbone, maar heeft ook gediplomeerde stylisten in huis die u helpen bij het realiseren van de bes...
Lees meer
Wereldinspiratie

Wereldinspiratie

Meubels geïnspireerd op reizen

Dutchbone is een merk dat de wereld over reist om inspiratie op te doen voor hun collecties designmeubels. Dit resulteert in collecties vol unieke producten met prachtige kleuren en vormen die een combinatie zijn van industrie en ambacht.

Past bij alle stijlen

Past bij alle stijlen

Voor ieder wat wilss

Of je nou in een loft woont in New York, op een woonboot in Amsterdam of ergens op het platteland, er is altijd iets van Dutchbone dat bij u en uw interieur past. Hulp bij nodig? Maak een afspraak voor persoonlijk en vrijblijvend interieuradvies.

Betaalbaar

Betaalbaar

Betaalbaar design

Door de reizen over de hele wereld is er meer dan genoeg inspiratie om de collecties elke keer weer te vullen. Dutchbone is altijd in beweging en zal dan ook niet snel gaan vervelen! Goed om te weten is dat de collecties goed betaalbaar zijn.

Klik om de afbeelding te vergroten

Studio van der Goes is de erkende interieurspecialist in Dutchbone in de regio Pijnacker, Nootdorp en Delft.

Graag adviseren de interieuradviseurs van Studio van der Goes jou bij het maken van een persoonlijke keuze waar jij echt blij van wordt en bieden zij je de zekerheid van de beste koop. Loop gewoon eens binnen in onze winkel en laat je inspireren, of maak een afspraak zodat we samen alle tijd hebben voor een goed (advies)gesprek.

We nemen graag alle tijd voor een goed advies! Vraag een inspirerend adviesgesprek aan.

Ik wil graag advies, want ik ben geïnteresseerd in een Dutchbone product.
Vereist
Vereist

Ik ga akkoord met het privacybeleid

Abonneer je op onze nieuwsbrief (AVG proof)