Zuiver in de regio Pijnacker, Nootdorp en Delft

Van der Goes is de erkende interieurspecialist voor woonaccessoires en meubels voor de regio Pijnacker, Nootdorp en Delft met o.a. het eerlijke merk Zuiver. Van der Goes biedt dan ook niet alleen de meest unieke mix tussen pure en frisse meubels en accessoires van Zuiver, maar heeft ook gediplomeerde stylisten in huis die u helpen bij het realiseren van de beste deal als u op zoek bent naar nieuwe Zuiver woonaccessoires en meubels. Juist omdat er zoveel mogelijk is adviseren wij u een bezoek aan onze woonwinkel of een afspraak te maken. Wij helpen u graag.

Maak direct een afspraak Gratis interieuradvies

Nieuwe Zuiver woonaccessoires?

Er valt heel wat te kiezen bij Studio van der Goes

Bekijk de vele mogelijkheden van Zuiver. Van der Goes biedt u de meest uitgebreide collecties Woonaccessoires in de regio Pijnacker, Nootdorp en Delft

 • Functioneel

  De collectie van Zuiver design varieert van Zuiver stoelen en tafels tot lampen en vloerkleden en bestaat uit geselecteerde items uit de hele wereld.
 • Net even anders

  De collectie van Zuiver is net even anders dan wat u gebruikelijk in een meubelcollectie van andere merken zal vinden.
 • Exclusief ontworpen

  Met exclusief ontworpen artikelen door hun eigen ontwerpers of bekende Nederlandse ontwerpers biedt de collectie alles aan wat je in een huis nodig hebt om heerlijk te kunnen wonen.
 • Een eigen identiteit

  De meubels van zuiver zijn toepasbaar in vrijwel ieder interieur, maar hebben toch ieder een hele eigen identiteit. Zuiver producten blijven jarenlang mooi!

Onze Zuiver adviseur helpt u graag bij het maken van de juiste keuze.