Hoge kortingen op vloeren, gordijnen en zonwering van NL Label

NL Label Voordeelweken bij Studio van der Goes

We sluiten het jaar goed af met de NL Label Voordeelweken! Je ontvangt tot 31 januari 2023 40% korting op elke 2e meter of het 2e product uit de gehele NL Label collectie! Ben je dus op zoek naar een kwalitatieve vloer, sfeervolle gordijnen of isoler...
Lees meer

Onze acties tijdens de NL Label voordeelweken:

Gratis Poll-Tex® gaas bij Luxaflex® Horren

Bescherm jezelf tegen ongewenste gasten, zelfs in de winter. Ontdek in onze winkel de voordelen van horren en geniet van een fris en gezond binnenklimaat, het hele jaar door. Je ontvangt nu gratis Poll-Tex® gaas bij Luxaflex® horren.

4e Luxaflex® Horizontale Jaloezie kado

Goed voor het milieu en goed voor jou: ontvang nu de 4e Luxaflex® Horizontale Jaloezie – gemaakt van gerecycled aluminium – kado! Kom langs voor de uitgebreide collectie en meer informatie over de gezonde eigenschappen van Luxaflex® Horizontale Jaloezieën.

40% korting op elke 2e meter Desso en Parade tapijt

Minder stof in huis? Ga voor tapijt! Ontvang nu 40% korting op elke 2e meter Desso en Parade tapijt bij Studio van der Goes. Kom langs voor advies en ontdek meer over de gezonde voordelen van tapijt. We adviseren je graag!
Studio van der Goes is trotse dealer van NL Label

Studio van der Goes is trotse dealer van NL Label

Wij zijn trotse dealer van NL Label vanwege de aandacht die er is voor jou en je interieur. Voor kwaliteit, duurzaamheid en up-to-date stijlen. En de hoge eisen die NL Label stelt aan haar collectie, stelt het merk ook aan hun verkooppunten. NL Label is verkrijgbaar bij geselecteerde binnenhuisadviseurs met de kennis in huis om jouw woonwensen en stijl te vertalen naar een persoonlijk interieur. Passend bij jou, met alleen de beste producten. Benieuwd? Kom langs of maak een afspraak en laat je adviseren!

Aandacht voor jouw interieur

Aandacht voor jouw interieur

Aandacht voor mooi wonen betekent aandacht voor sfeer en bovenal voor kwaliteit. Een perfect samengestelde collectie vloeren en raamdecoratie. Met moderne stijlen in de mooiste materialen en dessins. Ga bijvoorbeeld voor een mooie visgraat PVC vloer, een sfeervol gordijn in prachtige print of een isolerende duette shade met elektrische Bliss Motorisation bediening. Laat je inspireren online of in onze winkel! Wil je alle tijd van één van onze interieuradviseurs? Maak dan een afspraak.Maak een afspraak voor persoonlijk interieuradvies:

Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Other details

Door het verzenden van dit formulier ga ja akkoord met ons privacybeleid

Inschrijven nieuwsbrief