Binnenkijken bij een verbouwde boerderij

 

Van een kleine tussenruimte tussen het woonhuis en de schuur, naar een riante woonkamer. Het duurde even voordat Sytse en Monique wisten hoe de aanbouw van hun karakteristieke boerderij eruit moest zien. Na twee jaar vonden ze een architect die luisterde naar hun wensen en kreeg ook de inrichting meer vorm. Monique: “Het was een lang proces, maar onze interieuradviseur bleef het vertrouwen houden. Alles valt nu op zijn plek.“

 

“Ik wist wel wat ik niet wilde, maar niet wat ik wél wilde. Behalve dan een groene bank, die moest er komen”, zegt Monique. En wat voor bank. Hij vormt nu het middelpunt van de ruimte, en geeft de bewoners de mogelijkheid om tv te kijken en te ontspannen. Gezellig bij elkaar, of apart.

Woning Geldermalsen Fam. Terpstra 29.jpg

Met behulp van stalen, een schets en advies in de winkel werd het ontwerp tot in detail uitgewerkt. Zo kozen Sytse en Monique samen met de styliste voor een mooie waveplooi en gebogen gordijnrail voor de hoeken van de ruimte.

 

Woning Geldermalsen Fam. Terpstra 46.jpg

 

Aandacht voor jou en je interieur

Sytse en Monique zijn lovend over onze interieuradviseur die twee jaar betrokken was bij het project. “We bleven terugkomen, omdat weer maar niet uitkwamen met de architect. De stylist heeft ons perfect aangevoeld en behield het vertrouwen dat we er wel uitkwamen. Die chemie en de service, ook tijdens de bouw en service achteraf, is voor ons zo belangrijk geweest. ”

De ruimte straalt rust uit, mede door de ruime lichtinval. Rustige basiskleuren vormen zich perfect om de groene bank heen. Van wandbekleding tot gordijnen. Door samen de afstyling te verzorgen, zijn alle producten in de ruimte goed op elkaar afgestemd. Het was belangrijk dat we ons thuis voelden, en dat is gelukt!”

 

Woning Geldermalsen Fam. Terpstra 54.jpg

 

Wil je de gehele binnenkijker bekijken, of ben je benieuwd naar meer inspirerende interieurs en trends? Bekijk dan ons nieuwe inspiratiemagazine!

 

Een verbouwde boerderij